Coaching

Krijg inzichten, kom in balans en haal het maximale uit jezelf en je leven

Coaching

Voor mij betekent coachen iemand helpen om inzicht te krijgen op diverse gebieden (je leven, wie je bent, je omgeving etc.) en blokkades op te lossen zodat je daarna het maximale uit jezelf en je leven kunt halen. 

Het Lichter Leven traject (Bridgeman Methode) is samengesteld vanuit elementen van meer dan 33 methoden uit vele verschillende culturen, tradities en wetenschappelijke onderzoeken.
Het traject is met een effectieve structuur opgebouwd en helpt je om in balans te komen op verschillende vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit alles op een down-to-earth manier. 

Volledig Lichter Leven traject 

Een volledig traject bestaat uit 10 sessies van max. 2 uur per sessie en het programma biedt alle ruimte, tijd en mogelijkheden om dit af te stemmen op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Verkort Lichter Leven traject 

Een verkort Lichter Leven traject bestaat uit 5 sessies van max. 2 uur per sessie.

Afhankelijk van jouw situatie, wensen en ontwikkeling worden deze sessies in principe verdeeld over een periode van 3 tot 9 maanden. 

Tijdens het traject ontvang je divers ondersteunend, inspirerend en motiverend materiaal (prachtig werkboek, oefeningen, links naar filmpjes). Daarnaast ga je een aantal boeken lezen die ondersteunend werken in je proces.  

Samen werken we aan een goede basis zodat jij na het traject in staat bent om verder te werken aan je zelfontwikkeling, doelen, wensen, passie etc.

Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Ik heb daar het volste vertrouwen in en vertrouw er ook op dat jouw proces verloopt zoals precies passend is voor jou. Door mijn levenservaring, intuïtie en kennis en vaardigheden in te zetten, ontdekken we samen jouw wijsheid die je nodig hebt om je doel(en) te bereiken. In onze maatschappij zijn we vaak gericht op de buitenwereld. Ik help je de weg terug te vinden naar jouw binnenwereld. Onderweg help ik te ordenen, op te ruimen en los te laten waar nodig en te kijken naar wat voor jou echt belangrijk is op gebied van o.a. persoonlijke en professionele ontwikkeling, privé, gezondheid en uitdagingen in het leven.

Door inzichten te verkrijgen, blokkades te doorbreken, je bewustzijn te verhogen, in je kracht te komen, de mogelijkheden krijgt om veranderingen door te voeren en jezelf (beter) te leren kennen, heb je alles in huis om blijvend Lichter te Leven! 

Vrij coachingstraject

Het is ook mogelijk om een vrij coachingstraject te volgen. Een vrij coachingstraject is gericht op het opheffen van blokkades en trauma's en/of is gericht op een specifiek vraagstuk. 

Werkwijze

Hoe gaat Jade te werk?

Intake

In de meeste gevallen heb je vooraf online een vragenlijst ingevuld. Tijdens de intake zal ik aanvullende vragen stellen over o.a. je (huidige) leven, voedings- en leefpatroon, emotionele achtergrond en energieniveau. 
Een belangrijk doel van de intake is kijken wat jij nodig hebt. Daarna kunnen we in overleg het vervolg vaststellen. 

Het vervolg  

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen gaan we een volledig Lichter Leven traject, een verkort Lichter Leven traject of een vrij coachingstraject in. 

Volledig of verkort Lichter Leven traject  

Een volledig Lichter Leven traject bestaat uit 10 sessies van max. 2 uur per sessie, in principe verspreid over 3 tot 9 maanden. Een verkort Lichter Leven traject bestaat uit 5 sessies van max. 2 uur per sessie, in principe verspreid over 3 tot 4 maanden.

Indien jouw situatie erom vraagt, kan het traject met extra sessies worden uitgebreid. Het aantal extra sessies en de inhoud daarvan is afhankelijk van jouw situatie. Ik zal dit uiteraard met je bespreken. 
Indien nodig word je terugverwezen dan wel doorverwezen naar een arts of andere therapeut.

Afronding

Als we het Lichter Leven traject hebben doorlopen, zie ik je graag na 2-3 maanden terug om te bespreken hoe het met je gaat. 

Vrij coachingstraject

Het is ook mogelijk om een vrij coachingstraject te volgen. Een vrij coachingstraject is gericht op het opheffen van blokkades en trauma's en/of is gericht op een specifiek vraagstuk. Het bevat elementen van het Lichter Leven traject.  

Wil jij lichter leren leven? Neem contact met me op

Tarieven

De investering om jezelf echt te ontdekken en in balans te komen

kennismakingsgesprek

(max. 30 minuten, kosten worden in mindering gebracht bij het starten van een traject)

€ 17,50

volledig Lichter Leven traject

(inclusief intake, 10 sessies à max. 2 uren, prachtig werkboek, filmpjes e.d., tussentijds kort contact indien gewenst en follow-up gesprek)

€ 1449,-

verkort Lichter Leven traject

(inclusief intake, 5 sessies à max. 2 uren, prachtig werkboek, filmpjes e.d., tussentijds kort contact indien gewenst en follow-up gesprek)

€ 819,-

vrij coachingstraject

(aantal sessies in overleg, inclusief opdrachten per mail, tussentijds kort contact indien gewenst, telefonisch follow-up gesprek)

€ 63,- per uur

Gedurende de coaching is het mogelijk dat natuurgeneeskundige behandelmethoden worden geadviseerd. Afhankelijk van de methode kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Dit uiteraard in overleg met jou. 

Coaching via Skype is mogelijk. 

 
Aanvragen