Ervaringen van cliënten

Zij gingen u al voor en zijn erg tevreden met het resultaat

De gesprekken zijn prettig, Cynthia neemt de tijd en ik voel me op mijn gemak. Ze legt goed uit wat de bedoeling is, hoe de behandeling eruit zou gaan zien en de gedachten achter de behandeling. Het baunscheidtieren viel mij alleszins mee in de zin van dat het misschien pijnlijk kon zijn. Het was prima te ondergaan. Het was ook heel snel klaar.
Er is in korte tijd een mooi resultaat geboekt; de klachten aan mijn rug, knie en heup zijn aanzienlijk verminderd. Ook merk ik verbetering in mijn gemoedstoestand; ik heb meer kracht om verandering te brengen in dingen waarin ik al een tijdje vastzat. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe.

Cynthia beschikt over een unieke combinatie van vaardigheden, talenten en methoden. Niet alleen is zij afgestudeerd als natuurgeneeskundige, tevens heeft ze de Bridgeman Lichter leven coachopleiding cum laude gehaald. Daarmee biedt Cynthia een volledig pakket als het gaat om fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Ik heb Cynthia leren kennen als een natuurtalent, een professional die snel doordringt tot de kern van de zaak en adequaat de juiste oplossing toepast. Daarbij, en dat vind ik persoonlijk essentieel, is Cynthia haar eigen processen aangegaan. Dat maakt haar tot een authentieke en doorleefde coach/ behandelaar die ik van harte aanbeveel. Met warme groet, Robert Bridgeman

De coachsessies hebben me inzichten gegeven. Ik ben me ervan bewust geworden dat het niet zozeer frustratie en verdriet is wat ik meedraag, maar vooral angst. Ik heb Cynthia haar benadering als liefdevol, open en zonder oordeel ervaren.

Zowel de gesprekken als de behandelingen heb ik als zeer positief ervaren. Ik ben gaan inzien dat mentale obstakels zich vertalen in lichamelijke klachten. Goede tips gekregen hoe ik aan mezelf kan blijven werken. Resultaat is boven verwachting.

Wij hebben Cynthia begeleid tijdens haar Reiki groei.
Ze onderging de Reiki cursussen met een enorme leergierigheid en enthousiasme.
Je zag haar Reiki kracht en energie met de les toe nemen!
Ook haar inzicht en intuïtie heeft ze duidelijk laten zien en gebruikt.
Cynthia heeft een duidelijk hart voor mensen, samen met het nodige snufje nuchterheid.
Met een open mind en onbevooroordeeld staat ze open voor iedereen.
Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij een bijzondere coach wordt en vele kan bijstaan in hun obstakels in het leven.
Warme groet, Alex en Ursula Dannijs
www.spiritueelcentrumtilburg.nl

Je ervaring