Ervaringen van cliënten

Zij gingen u al voor en zijn erg tevreden met het resultaat

Al jaren kampte ik met vage klachten. Wat hoofdpijn, geregeld gedurende de dag al wat moe, rugpijn en pijn in mijn vingers en polsen. De huisarts kon niets vinden. Toen ik me steeds vaker moest ziek melden, ben ik gaan kijken wat er eventueel nog mogelijk is. Na een zeer uitgebreide vragenlijst die ik online moest invullen, ging ik naar Cynthia voor een eerste gesprek. Een combinatie van o.a. gesprekken, supplementen en voedingsadviezen maakte dat mijn klachten na een paar weken merkbaar verminderd waren. Inmiddels ben ik al ruim een jaar geleden voor het laatst bij Cynthia geweest en ik heb zelden nog klachten!

Na de bevalling voelde ik me vaak verdrietig. Er kwamen stukken vanuit mijn eigen kindertijd omhoog. De band met mijn moeder hield me bezig. Ik kon daardoor niet genieten van mijn bevallingsverlof. Ik ben gaan zoeken naar hulp en kwam bij Cynthia terecht.
Van mezelf ben ik een gesloten persoon, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Cynthia gaf me een gevoel van rust en vertrouwen. Hierdoor durfde ik open te praten. Zowel het praten en het voelen en doen tijdens het consult als de opdrachten per e-mail hebben mij snel geholpen inzicht te krijgen in waar het nu om ging. Als afsluiting hebben we een mooie loslaat opdracht gedaan en ik blijf me er over verbazen hoe dat mij heeft geholpen. Hierna kon ik bepaalde zaken afronden en gaan genieten van mijn bevallingsverlof. Inmiddels ben ik al een tijdje aan het werk en het gaat goed met me.
Mocht ik in de toekomst nog eens een coach nodig hebben, dan kom ik zeker bij jou terug! Nogmaals bedankt voor jouw hulp.

Na de bevalling voelde ik me steeds ongelukkiger worden. Een vriendin stuurde mij na een tijd een link door van de e-books van Cynthia. Na het lezen van haar eigen verhaal besloot ik een afspraak te maken. Ik was erg nerveus voor de eerste afspraak, maar na een paar minuten voelde ik me helemaal op mijn gemak. Cynthia stimuleerde me op een rustige en liefdevolle manier om open te zijn. Aan de hand van haar vragen en opmerkingen merkte ik heel duidelijk dat zij niet alleen moeder en coach is, maar ook ervaring heeft met negatieve gevoelens na de bevalling. Eindelijk iemand die mij begreep zonder dat ik alles wat ik zei moest toelichten. Naast de basistips zijn we aan de slag gegaan met mij als persoon en mijn leven. Inmiddels begrijp ik mezelf beter en kan ik zeggen dat het ook beter met mij gaat.
Ik zou Cynthia aanraden aan iedere vrouw die tegen problemen aanloopt.

Ik heb het lichter leven programma gevolgd naar aanleiding van het bijbehorende boek. Ik merkte dat ik op een bepaald punt behoefte had om het programma te volgen omdat ik zelf geen groei meer ervaarde.
Ik vond het in het begin een klein beetje beangstigend omdat ik niet gewend was mijn gehele levenssituatie te delen. Dit was overigens snel weg na een eerste kennismaking met Cynthia.
Wat het programma voor mij heeft gedaan is me beter mijn emoties laten begrijpen en daardoor is (juiste) keuzes maken op basis van mijn gevoel veel makkelijker geworden.
Ik ben zekerder geworden en mezelf meer gaan waarderen. Ik weet nu ook waar ik heen wil om mijn leven zo liefdevol en passievol mogelijk te (be)leven.

De gesprekken zijn prettig, Cynthia neemt de tijd en ik voel me op mijn gemak. Ze legt goed uit wat de bedoeling is, hoe de behandeling eruit zou gaan zien en de gedachten achter de behandeling. Het baunscheidtieren viel mij alleszins mee in de zin van dat het misschien pijnlijk kon zijn. Het was prima te ondergaan. Het was ook heel snel klaar.
Er is in korte tijd een mooi resultaat geboekt; de klachten aan mijn rug, knie en heup zijn aanzienlijk verminderd. Ook merk ik verbetering in mijn gemoedstoestand; ik heb meer kracht om verandering te brengen in dingen waarin ik al een tijdje vastzat. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe.

Cynthia beschikt over een unieke combinatie van vaardigheden, talenten en methoden. Niet alleen is zij afgestudeerd als natuurgeneeskundige, tevens heeft ze de Bridgeman Lichter leven coachopleiding cum laude gehaald. Daarmee biedt Cynthia een volledig pakket als het gaat om fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Ik heb Cynthia leren kennen als een natuurtalent, een professional die snel doordringt tot de kern van de zaak en adequaat de juiste oplossing toepast. Daarbij, en dat vind ik persoonlijk essentieel, is Cynthia haar eigen processen aangegaan. Dat maakt haar tot een authentieke en doorleefde coach/ behandelaar die ik van harte aanbeveel. Met warme groet, Robert Bridgeman

De coachsessies hebben me inzichten gegeven. Ik ben me ervan bewust geworden dat het niet zozeer frustratie en verdriet is wat ik meedraag, maar vooral angst. Ik heb Cynthia haar benadering als liefdevol, open en zonder oordeel ervaren.

Zowel de gesprekken als de behandelingen heb ik als zeer positief ervaren. Ik ben gaan inzien dat mentale obstakels zich vertalen in lichamelijke klachten. Goede tips gekregen hoe ik aan mezelf kan blijven werken. Resultaat is boven verwachting.

Wij hebben Cynthia begeleid tijdens haar Reiki groei.
Ze onderging de Reiki cursussen met een enorme leergierigheid en enthousiasme.
Je zag haar Reiki kracht en energie met de les toe nemen!
Ook haar inzicht en intuïtie heeft ze duidelijk laten zien en gebruikt.
Cynthia heeft een duidelijk hart voor mensen, samen met het nodige snufje nuchterheid.
Met een open mind en onbevooroordeeld staat ze open voor iedereen.
Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij een bijzondere coach is en vele kan bijstaan in hun obstakels in het leven.
Warme groet, Alex en Ursula Dannijs
www.spiritueelcentrumtilburg.nl

Je ervaring