Ervaringen van cliënten

Al lange tijd merkte ik dat ik met minder plezier naar mijn werk ging vanwege wisselingen in het team met de nodige effecten op mij. Via een vriendin kreeg ik de website van Jade voor jou doorgestuurd. Het Lichter Leven traject leek mij heel interessant. Vervolgens heb ik dit met mijn werkgever besproken en akkoord gekregen om het traject op hun kosten te gaan volgen.
Het is een intensieve periode geweest. Heel confronterend. Na een aantal sessies zag ik ineens waarom het zo moeizaam liep. Mijn reacties kwamen voort uit mijn verleden. Ik ben heel erg gepest. Daar heb ik therapie voor gehad dus ik dacht dat dat geen rol meer speelde. We hebben een extra sessie gepland om goed te kunnen werken aan dat stuk van mijn verdriet. Daarna ging het een heel stuk beter met me. Mensen uit mijn omgeving zagen ook dat het beter met me ging. Op het werk verliepen de contacten gemakkelijker en mijn werkplezier kwam weer terug. Daarnaast ontdekte ik dat ik het blijkbaar heel erg miste om creatief bezig te zijn. Ik ben daarom weer begonnen met schilderen en tekenen. De sessies hebben we gecombineerd met energetische behandelingen en hoewel ik daar eerst niks van moest weten ben ik blij dat ik het toch een kans heb gegeven. Heerlijk ontspannen en veel minder last van stress. Ik ben blij met alle positieve veranderingen! Heel dankbaar voor jouw begeleiding, Cynthia!

Je herkent het vast wel... Je bent altijd druk. Druk met werk, druk met klaarstaan voor anderen, druk met hobbies en reizen... Na het overlijden van mijn vader moest er een enorme landbouw schuur leeggeruimd worden... Fijn als je vader werkelijk alles vanaf 1950 heeft bewaard... Met alle gesjouw en gedoe volgde er helaas een hernia... Daarna leek het wel weer te gaan, totdat ik wat vage klachten ontwikkelde. Pijntjes in mijn buikstreek, wazig in mijn hoofd, minder goed concentreren... Natuurlijk kon men in het ziekenhuis niets vinden, dus ik ging op zoek naar de alternatieve geneeskunde... Ik dacht aan voeding, energie en acupunctuur. Een eerdere acupunctuur behandeling had eigenlijk geen effect en met de woorden energie en voeding kwam ik bij Jade uit...

Een schot in de roos! Hoewel ik best een beetje sceptisch stond tegenover Reiki, stond ik er toch ook wel weer voor open. Daarnaast ben ik teleurgesteld in de reguliere geneeskunde, waar de doktoren zozeer gespecialiseerd zijn op hun micro gebied, dat ze vergeten dat de mens een complex geheel is, wat je holistisch moet benaderen. En toen kwam ik dus bij Jade uit... of dus eigenlijk bij Cynthia. Cynthia bleek een leuke, vlotte vrouw te zijn, die dezelfde opvattingen bleek te hebben als ik zelf heb. Bij de intake luisterde ze goed naar me en vroeg ze ook de juiste vragen om me nog beter te doorgronden. Stress en Energie blokkades waren belangrijke boosdoeners, maar ook voeding is een belangrijke ingrediënt om weer gezond te worden. Met onze huidige bewerkte voeding kun je enerzijds wel eens te weinig noodzakelijke voedingstoffen binnen krijgen en anderzijds te veel vervuilende... Vervolgens was daar de Reiki sessie zelf. Heerlijk ontspannen op de tafel... En hoewel er geen tot nauwelijks aanraking is, voel ik mijn hoofd opgloeien, mijn zenuwen tintelen, en mijn ademhaling wat verstoren... Om niet veel later weer helemaal in balans en tot rust te komen... Veel prettiger ontspannen dan ik voor de behandeling was... Ook praten we nog na over de plaatsen waar ik het meest in onbalans bleek te zijn... Heel bijzonder dat dat dan inderdaad goed in overeenstemming is met de klachten.
Het is de combinatie van goed luisteren, goed meedenken en goed adviseren om op de meest optimale manier aan lichaam en geest te kunnen werken... En daarnaast zorgt de Reiki echt voor een betere energiebalans.
Ik heb inmiddels een stuk of tien sessies gehad. In het begin echt om weer in balans te komen, en daarna meer als een onderhoud om in balans te blijven... Het is altijd weer heerlijk om in balans de praktijk te verlaten. En zeker bij vage klachten wil je niet met iedereen erover praten. Ze begrijpen je vaak niet. Het is erg prettig om met Cynthia hier wel over te kunnen praten en zij is dan weer erg goed om je met Reiki en andere adviezen weer op het goede pad te krijgen.
Als ik een paar steekwoorden mag noemen mbt Cynthia en haar praktijk Jade: Goed luisteren, Meedenken, Inlevingsvermogen, Betrokkenheid, Betrouwbaarheid, Eerlijkheid, Goed in balans brengen van energie, Ontspanning, maar misschien ook wel een spiegel voorhouden... Je moet namelijk zelf als cliënt ook eerlijk zijn naar jezelf, en niet verwachten dat je zelf niets hoeft te doen om weer goed in je vel te komen te zitten.
Cynthia, Bedankt!

Bij Jade voor jou heb ik het Lichter Leven traject gevolgd. Het heeft me enorm veel gebracht! Cynthia is een hele rustige en prettige vrouw, die me op een hele fijne manier heeft begeleid. Ze weet met haar directe vraagstelling heel snel door te dringen tot de kern, waarbij ik me steeds volledig op mijn gemak voelde, ook al was het regelmatig confronterend. Ze liet me nadenken over belangrijke zaken, waardoor ik mezelf beter heb leren kennen en steviger in mijn schoenen sta. Ze is erg lief en positief, kan theorie goed uitleggen en heeft altijd een goed antwoord op alle mogelijke vragen. De energetische behandeling is absoluut een aanrader, heel erg fijn!
Met andere woorden: als je de kans krijgt om door Cynthia te worden begeleid, dan zou ik het zeker doen! Ik heb het ervaren als heel bijzonder en fijn, met praktische tips waar ik nog steeds profijt van heb.

Cynthia heeft een hele mooie manier van behandelen van fysieke en mentale klachten. Zij kijkt vaak naar de energie van het lichaam of die in balans is en indien dit niet het geval is probeert zij die te herstellen. Ook is het voor haar van belang dat in het healingsproces natuurlijke producten gebruikt worden, zoals planten-extracten (fytotherapie). Buiten het voelen, is er ook altijd een rationeel stukje waarin je je verhaal kwijt kunt en zij rustig de tijd neemt om alles op te schrijven. Dit neemt zij mee als ze jouw energie scant.
Hele lieve vrouw, met een warme uitstraling.

Ik was nooit zo zweverig, maar Cynthia laat je voelen dat er energie bestaat en door je heen stroomt en dat dit wat met je doet. Ze kan zonder je aan te raken je hoofd stil zetten. Ze is onbevooroordeeld, open, benaderbaar en stelt je meteen op je gemak zonder dat ze hier haar best voor hoeft te doen. Ze helpt me bij een stuk zelfacceptatie en liefdevoller te zijn naar mezelf. Ze leert me weer voelen. Ik ben blij dat ik haar heb mogen ontmoeten.

Mijn huisarts verwees mij naar Jade Natuurgeneeskunde en Coaching van Cynthia Krijgsman, omdat ik de traumatische bevalling van mijn vrouw wilde verwerken. In eerste instantie was ik ietwat sceptisch, omdat ik weinig geloof had in natuurgeneeskunde. Te zweverig voor mij. Ik zat er volkomen naast, want Cynthia bracht mij juist terug naar mijn gevoel. Dat hielp mij om de bevalling een plekje te kunnen geven. Deze vorm van therapie werkte enorm goed voor mij en ik heb Cynthia’s hulp vervolgens ingeschakeld om aan een beter zelfbeeld te werken. Ook daar heeft zij mij bij geholpen en ik voel me een beter mens sindsdien. Cynthia is een warme persoonlijkheid en dat zorgt ervoor dat de sessies laagdrempelig zijn. Het voelt vertrouwd en veilig. Ik ben enorm dankbaar voor haar hulp en ze heeft mij geholpen bij het verwerken van een hoop oud zeer.

Na het lezen van jouw e-book heb ik een afspraak gemaakt. Wat een opluchting om met iemand te praten die eigenlijk een soort van hetzelfde heeft meegemaakt. Mijn man is ook een paar keer bij jou geweest. Allebei ervaren we jou en je ruimte als heel huiselijk. Dit maakt het praten gemakkelijker. Het is voor ons allebei niet gemakkelijk geweest maar gelukkig gaat het al veel beter met ons. Je bent heel begaan met ons en dat hebben we ook gemerkt tussen de afspraken door. Als er eens echt iets was en ik stuurde een berichtje nam je de tijd om daar op te reageren. Op die manier voelde ik me extra gesteund.

Wat een heerlijke reiki heb je mij gegeven. Ik heb moeite met ontspannen en vind het erg moeilijk om voor het eerst ergens naar toe te gaan. Gelukkig viel alle spanning weg toen ik bij je binnenstapte. Ook fijn dat je na de behandeling de tijd neemt om mij te laten vertellen hoe ik het heb ervaren. Je hebt een mooie en frisse praktijkruimte. Erg fijn dat het ook heerlijk ruikt.

Via Google ben ik bij jou terecht gekomen. Eigenlijk voor mijn zoontje. Na een Reiki behandeling waarbij ik veel informatie over mijn zoon kreeg ben ik zelf naar jou toegegaan. Het was een fijne behandeling. Ik heb niet eerder zo'n ontspannende Reiki behandeling gehad. Wat ik wel heel verwarrend vond, is dat ik met meer vragen wegging dan dat ik kwam. Inmiddels zijn we een paar gesprekken verder en er is heel veel op zijn plaats gevallen. Dank je wel voor deze inzichten!

Bedankt voor de geboorte in kaart brengen van mijn oudste dochter Britt. Ik vond het heel bijzonder om dit mee te maken door iemand anders. Toen ik bij je binnenkwam voelde ik me op mijn gemak bij jou. De ruimte is mooi ingericht en doet gezellig en fijn aan. Je liet me even vertellen en daarna begonnen we met een oefening om bij mezelf te komen en contact te maken met mijn kind waar ik voor kwam. Dit deed je heel rustig en duidelijk.
Daarna mocht ik de foto's zelf vasthouden wat heel fijn was. Nu kon ik op mijn gevoel kiezen welke foto mij triggert of iets doet. Dat ging heel gemakkelijk. Daarna liet je mij bepalen welke foto ik het eerst wilde bekijken en omdraaien en welk geboortepatronen erbij hoorde. Dit was heel fijn. De geboortepatronen klopte allemaal... Je bent heel rustig en neemt echt de tijd voor degene die tegenover je zit. Voor mij was er veel herkenning en duidelijkheid. Ook gaf je mij tips adviezen over hoe ik sommige dingen zelf kan aanpakken of waar ik het kan zoeken. Vanuit alle kanten belichtte je wat het bij haar kan zijn. Het was een mooi en fijn consult van de geboorte in kaart.

Al jaren kampte ik met vage klachten. Wat hoofdpijn, geregeld gedurende de dag al wat moe, rugpijn en pijn in mijn vingers en polsen. De huisarts kon niets vinden. Toen ik me steeds vaker moest ziek melden, ben ik gaan kijken wat er eventueel nog mogelijk is. Na een zeer uitgebreide vragenlijst die ik online moest invullen, ging ik naar Cynthia voor een eerste gesprek. Een combinatie van o.a. gesprekken, supplementen en voedingsadviezen maakte dat mijn klachten na een paar weken merkbaar verminderd waren. Inmiddels ben ik al ruim een jaar geleden voor het laatst bij Cynthia geweest en ik heb zelden nog klachten!

Na de bevalling voelde ik me vaak verdrietig. Er kwamen stukken vanuit mijn eigen kindertijd omhoog. De band met mijn moeder hield me bezig. Ik kon daardoor niet genieten van mijn bevallingsverlof. Ik ben gaan zoeken naar hulp en kwam bij Cynthia terecht.
Van mezelf ben ik een gesloten persoon, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Cynthia gaf me een gevoel van rust en vertrouwen. Hierdoor durfde ik open te praten. Zowel het praten en het voelen en doen tijdens het consult als de opdrachten per e-mail hebben mij snel geholpen inzicht te krijgen in waar het nu om ging. Als afsluiting hebben we een mooie loslaat opdracht gedaan en ik blijf me er over verbazen hoe dat mij heeft geholpen. Hierna kon ik bepaalde zaken afronden en gaan genieten van mijn bevallingsverlof. Inmiddels ben ik al een tijdje aan het werk en het gaat goed met me.
Mocht ik in de toekomst nog eens een coach nodig hebben, dan kom ik zeker bij jou terug! Nogmaals bedankt voor jouw hulp.

Na de bevalling voelde ik me steeds ongelukkiger worden. Een vriendin stuurde mij na een tijd een link door van de e-books van Cynthia. Na het lezen van haar eigen verhaal besloot ik een afspraak te maken. Ik was erg nerveus voor de eerste afspraak, maar na een paar minuten voelde ik me helemaal op mijn gemak. Cynthia stimuleerde me op een rustige en liefdevolle manier om open te zijn. Aan de hand van haar vragen en opmerkingen merkte ik heel duidelijk dat zij niet alleen moeder en coach is, maar ook ervaring heeft met negatieve gevoelens na de bevalling. Eindelijk iemand die mij begreep zonder dat ik alles wat ik zei moest toelichten. Naast de basistips zijn we aan de slag gegaan met mij als persoon en mijn leven. Inmiddels begrijp ik mezelf beter en kan ik zeggen dat het ook beter met mij gaat.
Ik zou Cynthia aanraden aan iedere vrouw die tegen problemen aanloopt.

Ik heb het lichter leven programma gevolgd naar aanleiding van het bijbehorende boek. Ik merkte dat ik op een bepaald punt behoefte had om het programma te volgen omdat ik zelf geen groei meer ervaarde.
Ik vond het in het begin een klein beetje beangstigend omdat ik niet gewend was mijn gehele levenssituatie te delen. Dit was overigens snel weg na een eerste kennismaking met Cynthia.
Wat het programma voor mij heeft gedaan is me beter mijn emoties laten begrijpen en daardoor is (juiste) keuzes maken op basis van mijn gevoel veel makkelijker geworden.
Ik ben zekerder geworden en mezelf meer gaan waarderen. Ik weet nu ook waar ik heen wil om mijn leven zo liefdevol en passievol mogelijk te (be)leven.

De gesprekken zijn prettig, Cynthia neemt de tijd en ik voel me op mijn gemak. Ze legt goed uit wat de bedoeling is, hoe de behandeling eruit zou gaan zien en de gedachten achter de behandeling. Het baunscheidtieren viel mij alleszins mee in de zin van dat het misschien pijnlijk kon zijn. Het was prima te ondergaan. Het was ook heel snel klaar.
Er is in korte tijd een mooi resultaat geboekt; de klachten aan mijn rug, knie en heup zijn aanzienlijk verminderd. Ook merk ik verbetering in mijn gemoedstoestand; ik heb meer kracht om verandering te brengen in dingen waarin ik al een tijdje vastzat. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe.

Cynthia beschikt over een unieke combinatie van vaardigheden, talenten en methoden. Niet alleen is zij afgestudeerd als natuurgeneeskundige, tevens heeft ze de Bridgeman Lichter leven coachopleiding cum laude gehaald. Daarmee biedt Cynthia een volledig pakket als het gaat om fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Ik heb Cynthia leren kennen als een natuurtalent, een professional die snel doordringt tot de kern van de zaak en adequaat de juiste oplossing toepast. Daarbij, en dat vind ik persoonlijk essentieel, is Cynthia haar eigen processen aangegaan. Dat maakt haar tot een authentieke en doorleefde coach/ behandelaar die ik van harte aanbeveel. Met warme groet, Robert Bridgeman

De coachsessies hebben me inzichten gegeven. Ik ben me ervan bewust geworden dat het niet zozeer frustratie en verdriet is wat ik meedraag, maar vooral angst. Ik heb Cynthia haar benadering als liefdevol, open en zonder oordeel ervaren.

Zowel de gesprekken als de behandelingen heb ik als zeer positief ervaren. Ik ben gaan inzien dat mentale obstakels zich vertalen in lichamelijke klachten. Goede tips gekregen hoe ik aan mezelf kan blijven werken. Resultaat is boven verwachting.

Wij hebben Cynthia begeleid tijdens haar Reiki groei.
Ze onderging de Reiki cursussen met een enorme leergierigheid en enthousiasme.
Je zag haar Reiki kracht en energie met de les toe nemen!
Ook haar inzicht en intuïtie heeft ze duidelijk laten zien en gebruikt.
Cynthia heeft een duidelijk hart voor mensen, samen met het nodige snufje nuchterheid.
Met een open mind en onbevooroordeeld staat ze open voor iedereen.
Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij een bijzondere coach is en vele kan bijstaan in hun obstakels in het leven.
Warme groet, Alex en Ursula Dannijs
www.spiritueelcentrumtilburg.nl