Over Jade

Het gezicht achter Jade

Over Jade

Mijn naam is Cynthia Krijgsman (1983). Ik ben opgegroeid in Friesland en ben voor de liefde verhuisd naar Brabant. Samen met mijn partner en ons dochtertje woon ik in Veldhoven.

Begin 2014 heb ik de 5-jarige HBO opleiding tot natuurgeneeskundige / natuurgeneeskundig therapeut afgerond. In 2016 heb ik de Bridgeman Lichter Leven coachopleiding / Transformatief coachen afgerond. In juni 2017 heb ik de opleiding tot Kindertolk® / PresentChild® methode afgerond. In juni 2018 heb zowel de medische basiskennis als psychosociale basiskennis (opnieuw) behaald. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging de NWP. Afhankelijk van de zorgverzekering kunnen mijn consulten (gedeeltelijk) worden vergoed. 

Natuurgeneeskundige en coach zijn, is waar mijn hart ligt. De resultaten geven mij iedere keer weer een fantastisch gevoel. Aangezien mijn ervaringen met de Chinese Geneeskunde bijzonder positief zijn, ben ik in september 2020 gestart met de Basis Vakopleiding Chinese Geneeskunde bij Qing-Bai. Na dit basisjaar ben ik in september 2021 gestart met de 2-jarige HBO opleiding Klassieke acupunctuur.

Ik voel me een bevoorrecht mens om mensen te mogen helpen. Kijk wat ik voor jou kan betekenen of neem contact met me op. Jij bent van harte welkom! Lees meer over mijn achtergrond 

Lees mijn e-books over mentale klachten rondom zwangerschap en bevalling inclusief basistips. 

Waarom de naam “Jade”?

De edelsteen jade heeft een werking die overeenkomt met belangrijke aspecten vanuit de natuurgeneeskunde en de manier waarop ik werk, zowel als natuurgeneeskundige als als coach.   

Uniciteit

Hoewel jade meestal groen van kleur is, komen er ook andere kleuren voor zoals geel, lavendel en wit. Dit geeft de diversiteit van de steen aan. Elke steen is anders samengesteld, ziet er anders uit en straalt een eigen energie uit. Ditzelfde geldt voor mensen: iedereen is uniek. Daarom werk ik ook niet met protocollen. De invulling van onze afspraken is altijd maatwerk, afgestemd op jou en jouw hulpvraag/wens.

Holistisch

De beste behandeling of coachsessie is afhankelijk van de persoon. Wat heb jij nodig? Wat helpt jou? Wat past bij jou? Elk consult is dan ook opgesteld vanuit een holistische visie en afgestemd op jouw unieke wezen.

Contact