Over Jade

Mijn naam is Cynthia Krijgsman (1983). Ik ben opgegroeid in Friesland en ben voor de liefde verhuisd naar Brabant. We hebben eerst in Eindhoven gewoond en sinds 2014 wonen wij in Veldhoven. Mijn gezin bestaat uit mijn partner, onze dochter, kat en hond.

Begin 2014 heb ik de 5-jarige hbo-opleiding Westerse natuurgeneeskunde afgerond. Vervolgens heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Mensen helpen met hun gezondheid is waar mijn hart ligt. Aangezien mijn ervaringen met de Chinese Geneeskunde bijzonder positief zijn en ik zelf acupunctuur in mijn aanbod wilde opnemen, ben ik in september 2020 gestart met de 3-jarige hbo-opleiding Klassieke Acupunctuur bij Qing-Bai. In juli 2023 heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Het schrijven van twee papers is onderdeel van de opleiding. Aangezien ik mij in mijn praktijk focus op vrouwen heb ik de papers geschreven over buikpijn- en hoofdpijnklachten rondom de menstruatie en het ontstaan plus de behandeling van postpartum depressies.
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging de NWP. Afhankelijk van de zorgverzekering kunnen mijn consulten (gedeeltelijk) worden vergoed.

Ik voel me een bevoorrecht mens om mensen te mogen helpen. Kijk wat ik voor jou kan betekenen of neem contact met me op. Jij bent van harte welkom! Lees meer over mijn achtergrond 

Lees mijn e-books over mentale klachten rondom zwangerschap en bevalling inclusief basistips. 

Waarom de naam “Jade”?

De edelsteen jade heeft een werking die overeenkomt met belangrijke aspecten vanuit de natuurgeneeskunde en de manier waarop ik werk.   

Uniciteit

Hoewel jade meestal groen van kleur is, komen er ook andere kleuren voor zoals geel, lavendel en wit. Dit geeft de diversiteit van de steen aan. Elke steen is anders samengesteld, ziet er anders uit en straalt een eigen energie uit. Ditzelfde geldt voor mensen: iedereen is uniek. Daarom werk ik ook niet met protocollen. De invulling van jouw behandeling is altijd maatwerk, afgestemd op jou en jouw hulpvraag/wens.

Holistisch

De beste behandeling is afhankelijk van de persoon. Wat is je hulpvraag? Wat heb jij nodig? Wat past bij jou? Samen werken we aan jouw gezondheid. Elk consult is dan ook opgesteld vanuit een holistische visie en afgestemd op jouw hulpvraag. Acupunctuur vormt de basis van mijn behandelingen. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik acupunctuur met voedingsadviezen, moxa, cupping, coaching, Reiki en/of Westerse natuurgeneeskunde.