Reiki

Maak gebruik van je zelfgenezend vermogen, ontspan en krijg nieuwe energie

Reiki

Reiki bevordert het zelfgenezend vermogen, werkt heel ontspannend en geeft energie. Het Japanse woord Reiki wordt wel vertaald als universele levensenergie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het ‘kracht van de zon’.

Reiki betekent universele levensenergie. Reiki is een vorm van energieoverdracht. Er wordt geen persoonlijke energie doorgegeven.

Ons lichaam heeft een energieveld en chakra’s (energiepunten). Als chakra’s geblokkeerd raken, kan de energie niet meer vrij stromen en van daaruit ontstaan (lichamelijke en/of geestelijke) klachten.

De helende energie vindt haar weg naar blokkades en werkt op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel).

Om je gezond en ontspannen te voelen, moet energie vrij door jouw systeem kunnen stromen. Door o.a. opgelopen trauma’s, het verdringen van emoties en signalen te negeren, ontstaan er blokkades. Het gevolg is dat de energie niet meer volledig kan doorstromen. Dit veroorzaakt stagnatie en tekort aan levensenergie. Dit heeft een negatieve invloed op jouw welzijn en veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor het ontwikkelen van aandoeningen en ziekten. Bovendien duurt herstel langer.

Werkwijze

Hoe gaat Jade te werk?

In de meeste gevallen heb je voorafgaand online een korte vragenlijst ingevuld. De behandeling start met een gesprek waarbij ik eventueel aanvullende vragen over de vragenlijst zal stellen. 

Reiki kan als losse behandelmethode worden toegepast of als onderdeel van de natuurgeneeskunde of coaching. Het staat los van iedere religie of overtuiging.

Tijdens de behandeling lig je gekleed (bij voorkeur in niet knellende kleding) op de behandeltafel. Via mijn handen geef ik de universele energie door aan de energiebanen in en op je lichaam. Reiki bevordert het zelfgenezend vermogen, werkt heel ontspannend en geeft energie.

Ben je toe aan "me-time"? Maak een afspraak voor een Reiki behandeling

Tarieven

De investering om te ontspannen en nieuwe energie op te doen

Reiki behandeling

75 minuten

€ 63,-

Reiki strippenkaart

5 behandelingen van 75 minuten

€ 299,-

Aanvragen