Kinderwens

Kinderwens

De gezondheid van je kindje begint al voor de conceptie. Zowel de gezondheid van jou als van je partner zijn van invloed. 

Als jullie een kinderwens hebben, is het advies om in ieder geval een 3 maanden (maar het liefst een half jaar) voordat jullie willen proberen om zwanger te worden te beginnen met het aanpassen van o.a. voedingspatroon en lifestyle. 

Wat gaan we doen?

Voor de eerste afspraak ontvang jij (en bij voorkeur uiteraard ook je partner) een vragenlijst. Tijdens het eerste consult stel ik aanvullende vragen. Het doel is om een beeld te krijgen van de huidige gezondheidsconditie, ziektes/aandoeningen in het verleden, stressbelasting, emotionele belasting nu en in het verleden, voedingspatroon en lifestyle. 

 

Je ontvangt een advies op maat zodat jouw systeem zo fit en gezond mogelijk voorbereid is. Een gezond lichaam geeft een grotere kans op zwangerschap. We kunnen de natuur een handje helpen, maar helaas geeft een gezond lichaam geen garantie op het krijgen van een kindje.

Als je zwanger raakt, verhoogt een goede voorbereiding de kans op een fijne zwangerschap en een vlot herstel na de bevalling. 

Ook tijdens en/of na je zwangerschap kan ik je ondersteunen bij zowel fysieke als mentale klachten. 

Lees hier meer over ondersteuning tijdens de zwangerschap en ondersteuning na de bevalling.